WELKOM THUIS, VOOR EEN NACHT, EEN WEEKEND, EEN WEEK... OF MEER!!Voor uw vakantieverblijf of uw natuur- en ontspanningsvakanties biedt het pension Coeur d'Hérault 1 gte voor 4 personen en 5 gastenkamers in het zuiden van Frankrijk, in Péret.


Gelegen in Pays Cœur d'Hérault, Péret ligt op een steenworp afstand van de belangrijkste geklasseerde sites: Cirque de Mourèze en Navacelles, Lac du Salagou, Saint Guilhem le Désert, Gorges de l'Hérault.


Een paar minuten van Pézenas, de stad Molière, Villeneuvette, Manufacture Royale en Clermont l'Hérault. • GASTENKAMERS  Van 18 tot 22 m2 zijn de kamers allemaal voorzien van airconditioning, ruim en comfortabel met douche of badkamer, en eigen toiletten, onafhankelijk van de badkamers. Kwaliteit beddengoed 160 x 200.


  Het ontbijt wordt geserveerd op de kamer of in de tuin van 8u tot 10u (tenzij anders gevraagd): Croissants, Pain au Chocolat, Yoghurts, Seizoensfruit, Boter, Jam, Jus d'orange ****

  Het ontbijt is inbegrepen in de prijs van de bed & breakfast.

Cottage 2/4 personnes. Extérieur privatif. Hérault

Het huisjeKlein vrijstaand huis met eigen exterieur, voor 4 personen met 2 slaapkamers, spa-badkamer, doucheruimte en airconditioning.

Maison d'hôtes Coeur d'Hérault - Maison d'hôtes avec spa intérieur - Proche Béziers
SPA extérieur de Mai à Septembre

SPAMaak het jezelf gemakkelijk en neem de tijd. Onze Spa is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een moment van ontspanning, alleen of in gezelschap. U kunt van oktober tot april genieten van de overdekte spa en van mei tot september van de spa buiten.

Gastenkamers

 • N°1 - Salagou kamer  Driepersoonskamer, Italiaanse douche en balkon voor 1 tot 3 personen (+ extra bed mogelijk voor 1 kind - 12...

 • N°2 - Pezenas kamer  PROMOTIEPRIJZEN voor een verblijf van 2 nachten en 3 nachten of meer

  Bed en breakfast met...

 • N°3 - Moureze kamer  PROMOTIEPRIJZEN voor een verblijf van 2 nachten en 3 nachten of meer

  Gastenkamer met douche...

 • N°4 - Saint Guilhem kamer  TARIFS PROMOTIONNELS pour les séjours de 2 nuits et de 3 nuits ou plus

  Chambre d'hôtes avec...

 • N°5 - Montpellier kamer  TARIFS PROMOTIONNELS pour les séjours de 2 nuits et de 3 nuits ou plus

  Chambre d'hôtes avec...

Peret en omgevingHikingrond Péret

Fiets en mountainbikeIn het hart van Hérault

WIJN WANDELINGENrond Péret

Dorpenen omgeving van Péret

WINKELS EN MATERIAALin Peret

Restaurantsin Peret